Машинно почистване на мозайка

Почистване на мозайка – в миналото много често използвана настилка. Мозайката се прави основно от цимент и натрошени камъни. Камъните най-често са мраморни парчета, а цимента може да бъде бял, черен или сив. Намира широко приложение в обществени сгради и общи части на различни видове помещения. Положена добре, изшлайфана и полирана, тя изглежда добре и се поддържа лесно.

 

Цени за почистване на мозаечни подове >>

Когато извършваме основно почистване на мозаечни подови настилки, използваме силни стрипери — препарати за премахване на стари вакси и полировки заедно с набитата мръсотия в настилката. Препаратите са силно алкални и се осигурява почистване в дълбочина.

Използваме и специални падове — абразивни дискове, чрез които професионалното почистване е възможно. Трябва да знаем, че след такъв вид почистване мозайката остава чиста, но незащитена – попива всичко, което се излее върху нея.

За да може Вашата мозаечна настилка да изглежда перфектно, е необходимо да се нанесе полимерна емулсия – запечатка, която има за цел да предпазва настилката от замърсяване и надраскване, има антихлъзгащ ефект и осигурява лесната ѝ поддръжка.

 

Виж „Полагане на полимерна Емулсия“

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги