История на фирмата


През 2004 година фирмата е създадена, като малка семейна компания водена от опита на управителя, който няколко години работи в сферата на професионалното почистване в Германия и САЩ в студентски бригади.

Водещо в нашата работа е клиента винаги да е удовлетворен. Вниманието и индивидуалността към всеки клиент са политика, която сме приели и спазваме стриктно. Бонуси, отстъпки, компенсации и конкурентни цени са наложили Бориван, като една от водещите фирми за професионално почистване в страната. Може би именно с такова отношение, фирмата успява да спечели хиляди клиенти в цялата страна.

Наред с професионалните почистващи машини, почистваме и на ръка с внимание до най-малкия детайл. Отнасяме се индивидуално към всеки клиент, като предлагаме гъвкави схеми и модерни методи за почистване.

Във всяка наша оферта ние включваме препоръчителната поддръжка на вашия офис, административна сграда и производствено помещение. Предлагаме необходимите хигиенни материали за вашите санитарни помещения и всичко това на конкурентни цени.

Ние предлагаме всекидневно почистване за всякакъв тип сгради, независимо от тяхното предназначение.

Независимо,  че сред обектите ни преобладават офиси, ние имаме опит и в почистването на магазини, хотелски и индустриални сгради.  Първият ни контакт с Вас ще е като посетим безплатно обекта, който искате да бъде почистван и поддържан и ще се запознаем с Вашите нужди. Ще Ви предоставим подробна оферта, в която ще включим всички възможни разходи и тя ще бъде окончателна.  Като постигнем споразумение, ние ще осъществим повторна визита, ще ви запознаем с персонала, който ще обслужва вашия офис. Ще обсъдим начините на поддръжка и всички детайли, свързани с почистването на Вашия обект.  Ние сме готови да Ви предложим всичко, от което се нуждаете, за перфектното почистване на Вашия офис, жилище, сграда! Индивидуални програми за почистване, разнообразни схеми за абонаментно почистване, доставяне на професионални консумативи и препарати, конфиденциалност и опазване на имуществото, безплатен транспорт и други услуги.

Ние ще ви доставим всички принадлежности за вашите санитарни помещения. 

 

Всички видове хартия, сапуни, хигиенни и санитарни материали. 

 

 

Сертификат за завършен курс на обучение за почистване на FILMOP

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги