Почистване на домове

     Много от съвременните почистващи компании фокусират ресурс и усилия върху почистването на административни помещения, офиси, складове, цехове, фабрични халета, като пренебрегват почистването на домове. Това е разбираемо поради високата квадратура на площите и желанието на фирмите да поемат по-големи и добре платени поръчки. В стремежа си да удовлетворят специфичните потребности на бизнес сградите, те пренебрегват и недооценяват частните домове, като пазарен сегмент.

       „Почистване на домове“ е услуга, която ние предлагаме професионално и изпипваме нещата до най-малкия детайл. В Бориван развиваме равностойно двата основни пазарни дяла и предлагаме на своите клиенти, както почистване на административни сгради, така и прецизно, детайлно почистване на домове, жилищни сгради и кооперации. „Почистване на домове“ изисква специално отношение от страна на екипа – внимание, усет към детайла, прецизност и отговорност към личното пространство на клиента и неговия интимен, битов свят.

Ние разполагаме със специално обучени хигиенисти, притежаващи дългогодишен опит при почистването на домове и извършваме с успех основни и сезонни почиствания на жилища.  Във Вашият дом нашите хигиенисти могат да извършат всяка желана от вас почистваща услуга – машинно и с индивидуално подбрани професионални почистващи препарати, или ръчно, с внимание към всеки предмет и детайл, изцяло съобразявайки се с Вашите конкретни изисквания за високо качество на професионалното почистване.

  Тъй като Бориван в основата си е семейна компания, ние гараниираме, че почистването на Вашият дом ще бъде извършвано от постоянен персонал. Колкото и пъти да ни повикате, Вие винаги ще бъдете посещавани от едни и същи хигиенисти.

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги