За Бориван

Бориван” ООД е с внедрени системи за управление на качеството, управление на околната среда и е сертифицирана по стандарти ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007, ISO 14001:2004  в областта на професионалното почистване и хигиенизиране на административни и обществени сгради, търговски и промишлени обекти, офиси и домове, и доставка на хигиенни материали.

Бориван ООД е доказан в годините лидер, в сферата на професионалното почистване и поддръжка на административни и обществени сгради. Водещата ни позиция и имидж се потвърждават многократно в лицето на нашите многобройни партньори; в сертифицирането ни по трите  най-важни стандарта в бранша; в приложените добри практики от  световно известни лидери в областта на „Green facility programs”;  в референциите от нашите клиенти.

Бориван ООД извършва цялостно почистване чрез различни методи. Наред с професионалните почистващи машини, почистваме и ръчно, с внимание към най-малкия детайл.
Подхождаме индивидуално към всеки клиент, като предлагаме гъвкави схеми за почистване. Във всяка наша оферта ние препоръчваме необходими дейности за поддръжката на Вашия офис, административна сграда или производствено помещение, предлагаме необходимите хигиенни материали за Вашите санитарни нужди.
Почистващата техника, която използваме е производство на световно известни компании, доказали се в сферата на почистващите услуги: „Тенант”„Хако”„Лавор” и други.
При подбора на използваната от нас почистваща техника сме постигнали оптималното съотношение на параметрите качество, надеждност, ефективност, екологичност и експресен сервиз.
Препаратите, с които работим са одобрени от Министерство на здравеопазването по критериите за  безопасност и са сертифицирани и стандартизирани по международната система за управление на околната среда ISO 14001:2004, както и по европейските критерии за екологична биоразградимост  „ЕКОЛЕЙБЪЛ”  за  95% разградимост във вода.
За всяка повърхност използваме подходящия препарат: “Tana”, “Sutter”, “Kiter” и други.

Ключов фактор за успеха на всяка фирма, развиваща дейност в сферата на услугите е човешкия ресурс . Като свое основно предимство пред останалите фирми в бранша, ние отчитаме  младостта, професионализмът и мотивацията на нашия екип. Най-сериозния ни капитал са нашите служители.

„Бориван“ ООД инвестира в развитие на потенциала и квалификацията на своя административен екип и оперативен персонал, които посещават периодични курсове за обучение в сферата на дейностите свързани с хигиенните услуги и професионалното почистване.
Разполагаме с отлично подготвен и мотивиран екип от над 200 служители, който познава спецификата на работа и всички тънкости на почистващия процес. Ние ценим професионализма, високото качество на извършваните дейности, конфиденциалността и опазване на имуществото,  коректното отношение и позитивно мислене, държим на ясните и точни взаимоотношения.

През годините се доказахме като почистваща фирма, ползваща се с висока степен на доверие и предпочитана от клиенти с подчертано заострено внимание върху корпоративната сигурност, конфиденциалността, безкомпромисното качество на изпълнение на услугата.

За това гарантират нашите клиенти, сред които са:  „ Корпус на мира – САЩ”  „Стомана Индъстри”,  „Алфа Банк”,  „Сиа Адвъртайзинг”,  „Ромпетрол”, „Алкател”, ”Фикосота Синтез”,  „Хенкел”, „Кнауф”,  ”Бояна Филм” и мн. други.

„Бориван“ ООД се ангажира със социална отговорност към служителите, лоялност „Бориван“ ООД се ангажира със социална отговорност към служителите, лоялност към партньорите, етичност borivan-cleaning-agencyкъм конкурентите, коректност към клиентите, отговорност при участие в проекти с дългосрочен, общественополезен или благотворителен ефект.  „Бориван“ ООД предлага широки гама от почистващи услуги, както и внос и дистрибуция в търговската мрежа или до краен клиент на всички хигиенни и почистващи материали, консумативи и аксесоари.

Цялостни услуги:

A

Ежедневна поддръжка на административни площи

A

Ежедневна поддръжка на производствени помещения, архиви и складове

A

Основно почистване след строителство и ремонт

A

Цялостно почистване на външни площи

A

Ежедневно почистване на офиси и общи части

A

Машинно почистване на твърди подови настилки

A

Машинно почистване на естествени подови настилки

A

Машинно почистване на меки подови настилки

A

Машинно пране на мека мебел и тапицерии

A

Нанасяне на полимерна емулсия върху твърди подови настилки

A

Полиране на подови настилки

A

Измиване на фасади, прозорци, търговски витрини

A

Обезпрашаване и измиване на щори

A

Доставка на санитарни консумативи

Ние внедрихме в нашето управление опита на водещи световни фирми с над тридесет годишен опит в “Green  facility programs”. Семинарите и програмите, през които ежедневно преминаваме, усъвършенстват нашите знания и умения в почистването и ни помагат да Ви предложим всичко, от което се нуждаете, свързано с хигиената на високо ниво.

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги