Почистване на прозорци

 

Почистването на прозорците е една от най търсените услуги в сферата на почистващите услуги. За почистване на стъкла в Бориван използваме професионални препарати, който отстраняват всички замърсявания и наслоявания. След като почистените стъкла изсъхнат се образува защитен слой, който предпазва стъклото и спомага за по-бавното му последващо замърсяване. Почистването на прозорци след ремонт и почистването на прозорци без ремонт е доста различно, препаратите и методите на почистване са различни, различно е и времето необходимо за извършване на тези операции.

Цената на услугата миене на прозорци в Бориван е разделена в две отделни групи, сезонно почистване и почистване след ремонтни дейности. Трябва да знаете, че цената е за почистване само от едната страна на стъклото, тоест едностранно. Дограмата и профилите се почистват отделно и цената при тях е на линеен метър от едната страна. За поддръжка на стъклени повърхности използвайте винаги скуиджи (за подсушаване на стъкло), моп за ръчно почистване, микрофибърен моп и професионален препарат.

Прозорците са еталон за чистотата на едно помещение. Уютно е, когато те са блестящи и светлината огрява вътрешните пространства :

 

За повече информация, виж

страница "Цени за почистване"
Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги