Почистване на меки подови настилки

Пране на мокет

 

Меки подови настилки са килими, мокети, черги и всички текстилни тъкани и нетъкани подови изделия. Редовното почистване на меки подови настилки е нужно защото настилките действат като магнит за замърсители, включително домашен прах, уличен прах и други дребни частици, внесени от вън.

Меките подови настилки са за предпочитане от много хора, защото внасят уют и топлина в обстановката, но техния недостатък е, че се замърсят по-бързо и се чистят по-трудно. Затова ние предлагаме услугата почистване на меки подови настилки.  За целта използваме професионални машини и специални препарати, които не вредят на Вашето здраве, като подбираме вида им според материала на подовата настилка и степента на замърсяване.  Почистването на меки подови настилки не е сезонна услуга и може да се извършва през цялата година. 
Почистването се извършва на етапи, които зависят от вида на подовата настилка. Еднодискова машина втрива препарат в настилката и посредством натиска се извършва почистване в дълбочина. На втори етап с мощна три-моторна водосмукачка мокетът се подсушава. Задължително е всички петна да бъдат отстранени.
 Почистването на меки подови настилки не само поддържа добрият им външен вид, но и удължава живота им.

 

Изберете професионално почистване на меки подови настилки, за да видите разликата!

За повече информация вижте страниците „Пране на мокет“ и „Пране на килими“.

За повече информация, виж

страница Цени
Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги