Почистване на твърди подови настилки

Почистване на твърди подови настилки


почистване на твърди подови настилкиПрофесионалното почистване на подови настилки е препоръчително, а в някои от случаите задължително. Поради различните замърсявания, обичайните битови наслоявания, строителни замърсявания или захабяване и износване в следствие повишен трафик на хора, те имат нужда от почистване с еднодискова машина или ръчно с професионални инструменти и препарати.
С времето, въпреки ежедневната поддръжка и в известна степен именно, като резултат от нея, върху подовите настилки се наслагва мръсен филм, заради който настилката изглежда вехта, износена и стара. С редовната употреба на бърсалки и мопове върху фугите и ъглите засяда мърсотия и с времето наслагванията се натрупват и трябва да бъдат отстранени с професионално почистване на подови настилки.

Машинното почистване на подови настилки се осъществява с различно оборудване спрямо вида и замърсяването на настилката. Натиска на машината върху повърхността е голям и резултатът е почистване в дълбочина.
Препаратите, които използваме при машинното почистване, са различни по вид и концентрация, подбрани от нас съобразно вида на подовото покритие и с цел постигане на максимална ефективност от почистващия процес.

Машинното почистването трябва да бъде извършено от професионалист с цел да се избегне частично нараняване или цялостно увреждане на настилките. Всяка настилка е подложена на различни натоварвания и има различни предназначения и характеристики. За да бъдат подовите настилки винаги чисти и бляскави трябва да бъдат почиствани с машини. Периодичността на почистване зависи от натовареността на всяка настилка.

За повече информация, виж страница

Цени за почистване
Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги