Почистване на ламинат

Почистване на ламинат


Почистване на твърди подови настилки

При почистване на ламиниран паркет трябва да се внимава почти толкова колкото и с дървените настилки. Ламинираните подове могат да бъдат повредени при почистване с повече вода или агресивен препарат. Ламинатът е най-съвременния вид покритие за под, той става все по-популярен по целия свят благодарение на оптималното съотношение цена и качество, а също и на други предимства спрямо другите подови покрития. Ламинатът не изисква циклене, шлифоване, лакиране, той не избелява на слънце. Ламинатът е екологичен, явява се прекрасен изолатор, великолепно съхранява топлината, лесно се монтира. Голямото разнообразие от цветове и текстури задоволява и най-големите изисквания.

Ламинатът има още едно предимство – той е здрав. Ламинатът е популярна настилка преди всичко за домашна употреба или помещения с по-малък трафик на хора. За разлика от дървения паркет, ламинирания има класове на износоустойчивост.

 

Устойчив е на удар, на химикали и до известна степен на вода. Но с водата трябва да се внимава, тя не пречи на ламинирания паркет докато не проникне във фугите. Ако почиствате сами е добре да използвате мек моп за подова настилка и препарат за ламиниран паркет. Прекомерното мокрене не влияе положително на ламината. Ние почистваме ламинат с мощни тримоторни прахосмукачки, моп за влажно почистване и моп за полиране. Ламинираните подове се почистват внимателно със съобразено количество професионален препарат. В някой от случаите се налага и почистване с еднодискова машина, за да бъдат отстранени лепила и строителни остатъци.

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги