Препарати и оборудване

В световен мащаб съществуват много компании, който произвеждат препарати за почистване за всяка една индустрия. Разнообразието и качеството им разбира се е безкрайно и човек трудно би се ориентирал кое е добро и кое не. За да бъдем добри професионалисти ние в Бориван ежедневно тестваме и пробваме различни препарати  за почистване, с което се стараем да подобрим квалификацията си относно този сектор. Препарати за ежедневна поддръжка, препарати за основно почистване, препарати за хранително-вкусовата промишленост, препарати за дезинфекция, препарати за петна, препарати за предпазване на повърхностите, импрегнатори, емулсии, запечатки и много други видове препарати са основи за нашата работа

Препаратите за почистване, които използваме, това са професионални почистващи химикали, разработени да отговарят на всички изисквания на хигиената на днешния ден. Световноизвестни фирми в този отрасъл, с които работим, са „Тана и Верц”, ”Китер”, ”Сутер”, „Хенкел” и други. За да бъдем перфектни в почистването, ние сме подбрали максимално най-доброто от техните продукти. Всички препарати са снабдени със сертификати за качество и одобрени от министерството на здравеопазването.

Екологично чисти препарати, който използваме са изработени изцяло от различни растителни екстракти и не съдържат вредни химикали за околната среда и човека. Все пак еко препаратите са новост, която навлиза в нашия бранш през последните няколко години и те невинаги могат да заместят професионалните препарати, който са изработени на основата на различни химични суровини. Нашите клиенти могат да бъдат спокойни за здравето и безопасността им, тъй като те са с над 90 процента биологичен разпад и след употребата им те са напълно безопасни.

 

 ПРОФЕСИОНАЛНО ОБОРУДВАНЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ

Оборудването за почистване е неразделна част от нашата работа, за да можем да извършваме почистването професионално ние използваме различно оборудване предназначено за професионално почистване. Това за различни видове мопове, акрилни, антистатични, памучни, микрофибърни и други. Използваме също така различни кофи, колички с преси, стъклочистачи и държачи. Професионалното оборудване за почистване е изработено от специални материални, който са устойчиви на удар, химикали и корозия.

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги