Услуги

Бориван предлага цялостни решения и програми за почистване във всяка една сфера на почистващия сектор, както и продажба и безплатна доставка на хигиенни материали на територията на цялата страна.

Във фирма за професионално почистване Бориван предлагаме различни видове почистващи услуги и се стремим в максимална степен да удовлетворим изискванията и на най-взискателния клиент.
Независимо дали желаете комплексно, абонаментно почистване или частично почистване, ние можем да Ви го предложим. Персоналът, който извършва основните почиствания е квалифициран и добре обучен, а ръководителите на екипи притежават минимум четиригодишен опит в организацията, управлението и контрола на почистващия процес.
Екипите, който обслужват поръчките са внимателно сформирани и са преминали през специализиран курс на обучение.

Препаратите, които използваме са професионални почистващи продукти, разработени да отговарят на всички изисквания на съвременните хигиенни норми.
Световно известни фирми в този отрасъл, с който традиционно работим са „Тана и Верц”, ”Китер”, ”Сутер”, „Хенкел” и други. За да бъдем перфектни в почистването сме провели множество професионални тестове и опити с всички продукти на гореспоменати фирми и сме установили оптималното приложение на техните продукти.

Всички препарати, с които работим са снабдени със сертификати за качество и екологичност и са одобрени от Министерството на здравеопазването.

почистване на твърди настилки

Каталогът от почистващи машини, с които Бориван работи включва:

A

подопочистващи машини

A

камериерски прахосмукачки и водосмукачки

A

индустриални прахосмукачки и водосмукачки

A

машини за пране и подсушаване на килими и мокети

A

машини за полиране на подове

A

еднодискови почистващи машини

A

екстрактори

A

почистващи машини със седлово управление

A

пароструйки и водоструйки

Всички изброени почистващи машини са на световните производители

Наборът от почистващи инструменти, с които работят нашите екипи включва:
Мопове от всякакъв вид, дръжки телескопични и обикновени, санитарни и сервизни колички, предупредителни табели, преси,стъклочистачки и подочистачки на различни, утвърдени световни производители.
Всички тези продукти са необходимост за ежедневното и основното почистване на Вашият хотел, офис, ресторант, магазин, обществена сграда и т.н.

Ние предлагаме комплексно обслужване, за да удовлетворим хигиенните изисквания на всеки клиент за всеки обект.
Техниката и оборудването, които използваме, са произведени от водещи фирми в областта на почистващата техника – „Лавор”, „Клиинфикс”, „Хако”, „Трувокс” и други.
При вземане на решение относно професионалната техника, която употребяваме сме избрали оптималното съотношение между параметрите: качество, надеждност, сигурност, безопасност и експресен сервиз.

Почистване на офиси


Усърдното поддържане на перфектна хигиена в офиса поражда положително чувство у всеки посетител, служител, клиент.

Почистване на домове


В стремежа си да удовлетворят специфичните потребности на бизнес сградите, редица фирми пренебрегват частните домове, като пазарен сегмент.
Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги