Основно почистване на офиси

 Основно почистване на офиси, административни и работни помещения.

Доста често нашите клиенти се питат, какво е основно почистване, след като всеки ден имат ежедневно почистване.

Това е процес, който ние предоставяме напълно безплатно на всички наши клиенти с договор за ежедневна поддръжка. Нека обясним в какво се изразява едно основно почистване на Вашия офис накратко. В ежедневния ритъм по почистването на помещенията не разполагаме с нужното време, за да обърнем внимание на всеки предмет и детайл, ето защо два пъти в годината е задължително да се направи основно почистване на Вашите помещения.

Почистването започва от тавана към пода и изхода на помещението. Започваме с премахването на паяжините, след което почистваме осветителни и отоплителни – охладителни уреди от прах и замърсявания демонтираме ги и монтираме ако е нужно. Забърсваме ги със специален антистатичен и възвръщащ блясъка професионален препарат. Ако е необходимо изпираме и филтрите на климатици и конвектори.

Щорите се обезпрашават и влажно се почистват от двете страни, след което прозорци, дограми и профили всичко се почиства основно в дълбочина със силен професионален препарат.

Техниката пожълтяла и изцапана с тонер, мастило, лепило и други, може да бъде почистена с нашите препарати в дълбочина. И тя ще стане, като нова.

При ежедневното почистване на мебели, бюра, маси , плотове и други,  обикновено се почиства повърхостта само отгоре. Рафтовете се почистват  без да се местят никакви папки и предмети. Когато се извършва основно почистване мебелите се почистват задължително отвсякъде. От рафтовете се свалят всички папки и предмети,  всичко се почиства от всички страни включително и запрашените предмети. След това всичко бива върнато на мястото си както е било.

Пране и почистване на тапицирани и кожени столове.

Преди да бъдат изпрани те се прахосмукират, след това се изпират и подсушават, краката на столовете се полират с препарат антистатик ако са пластмасови  и метал полиш, ако са иноксови или метални. Кожените столове и канапета се третират с професионални препарати.

Санитарните възли се почистват доста дълго време от тавана до пода, включително всичко се третира с мощен почистващ дезинфектант, след което се изплаква с вода и всичко се полира в детайли, накрая поставяме обезмирисителни пръчици в каналите. Крайният резултат е чисто нова и приятно ухаеща тоалетна.

Последният етап на основното почистване е машинно почистване на подовата настилка, това може да бъде изпиране, отстраняване на заседналата мръсотия между фугите, почистване в дълбочина, възвръщане гланца на настилката и много други професионални почистващи услуги, спрямо потребността на дадената подова настилка. Подовите первази се почистват ръчно.

Като заключение можем да кажем, че основното почистване на офиса е процес, при който се почистват всички повърхности и предмети с професионални препарати и квалифициран персонал.

Може да разгледате част от нашата работа като натиснете

 

Бориван – За да сте на Чисто!      

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги