Персонал

Ключов фактор за успеха на всяка фирма, развиваща дейност в сферата на услугите е човешкия ресурс. Като свое основно предимство пред останалите фирми в бранша професионално почистване , ние отчитаме  младостта, професионализмът и мотивацията на нашия екип. Най-сериозния ни капитал са нашите служители.

„Бориван“ ООД инвестира в развитие на потенциала и квалификацията на своя административен екип и оперативен персонал, които посещават периодични курсове за обучение в сферата на дейностите свързани с хигиенните услуги и професионалното почистване.
Разполагаме с отлично подготвен и мотивиран екип от над 200 служители, който познава спецификата на работа и всички тънкости на почистващия процес. Ние ценим професионализма, високото качество на извършваните дейности, конфиденциалността и опазване на имуществото,  коректното отношение и позитивно мислене, държим на ясните и точни взаимоотношения.

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги