Машинно пране на мебели и облицовки

Редовното почистване на Вашите кресла дивани, матраци, тапицерията и други мебели в дома и офиса удължава живота им и те са по-дълго време чисти и свежи. Защо да давате излишни пари в магазина за препарати, които не вършат работа, а още повече зацапват Вашите мебели?

Най-много прах, акари и други се натрупват по мебелите и матрака в спалнята, което води до алергии и неприятно чувство. Ние от Бориван почистваме в дълбочина и прецизно подбираме препаратите и машините за почистване и пране на мебели.

При почистване и пране на мебели и тапицерия трябва да се има предвид опитът на нашите екипи, които са специално обучени в грижата към повърхността и текстилната материя. С нас можете да бъдете спокойни, че изборът на фирма за почистване е правилен, знаейки, че ще изберем най-доброто решение за почистване.

Мебелите за Вас са инвестиция, защото те са лицето на Вашата стая и за нас е важно да останете доволни от почистването.

При почистване на мебели и тапицерии прилагаме същите стъпки както при почистване на килими и мокети. Първо разпръскваме препарат с помощта на екстрактор върху повърхността, след което внимателно втриваме препарата, който разгражда натрупаната мръсотия и изсмукваме със специална водосмукачка . При по-замърсени повърхности се налага повторно изпиране. Когато материята е по-специфична и неиздръжлива на подобен процес, прилагаме ръчно изпиране. Нанасяме специален шампоан и втриваме с помощта на четки с естествен косъм, за подсушаване използваме отново водосмукачка, при която специфичното е, че се регулира вакуума, за да не нараним повърхността.

Крайният резултат ще Ви удовлетвори напълно.

Бориван – За да сте на чисто !

Машинно пране на мебели и облицовки

За повече информация, виж

страница Цени
Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги