Техническа поддръжка

Фирма Бориван предлага  за своите клиенти цялостна техническа поддръжка, ВиК, дърводелски, електро и бояджийски услуги, както и цялостно поддържане на офиси и сгради.

За комфорта на Вашия офис, дом или сграда ние предлагаме, както абонаментна техническа поддръжка, така и еднократни строително-ремонтни дейности.

Всеки офис има индивидуални детайли. Те всички трябва да се поддържат редовно. Повечето офиси са пълни със заети хора, които нямат време и познания,  за да се справят с техническата поддръжка. Освен ежедневното и поддържащото почистване всяко помещение или сграда се нуждае от ред други дейности по поддръжка и периодични ремонтни дейности.

Избора на професионално обслужване за почистване и техническа поддръжка на офиса е нещо, което трябва да бъде съобразено с нуждите и бюджета на ползвателя и спецификата на обекта.

За нашите клиенти ние предлагаме безплатен оглед с консултация относно необходимите услуги. Изготвяме индивидуална оферта. Осигуряваме доставка на необходимите консумативи и материали. При сключване на договор издаваме гаранция за всяка извършена дейност и следим изпълнението на задачите в срок. Поради индивидуалността на всеки клиент можете да избирате и комбинирате измежду всички професионални услуги, които предлагаме и да ги групирате по ваше желание.

Предлаганите от нас дейности включват:

Ремонт и поддръжка на ВиК инсталации.

Монтаж и подмяна на санитарен фаянс

Дърводелски услуги

Техническа поддръжка на електроинсталации

Боядисване

Събиране и извозване на отпадъци.

Почистване

 . . .. . . . . .  . . . . . . . . … … …  … … … … … … … .

Ако имате врата, която не ще се заключва? Бюрото Ви се е разклатило! Стените имат нужда от освежаване и боядисване, няколко плочки в санитарните помещения и кухнята трябва са се подменят, проблеми с водопровода и други дейности, които не са за пренебрегване имате нужда от помощник. Не рискувайте спокойствието, сигурността си и добрата атмосфера във Вашия офис. Нашият екип се състои от специалисти водопроводчици, електротехници, дърводелци, бояджии и декоратори, които осигуряват гъвкаво и качествено обслужване, за да отговарят на Вашите очаквания.

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги