Почистване на естествени настилки

Под естествени настилки разбираме подови настилки, изработени от природни материали, като варовик, мрамор, гранит, мозайка, циментови подове, травертин и други. Красиви и модерни подови настилки може да имате с тези видове материали, но поддръжката и почистването задължително трябва да бъде от професионалист или след консултация с такъв. Почистването на естествени настилки е различно, в зависимост от структурата и характеристиките на материала, според неговата твърдост, попивателни свойства, износоустойчивост, влияние от околната среда  други фактори.

Задължително е основното почистване на естествени настилки или ежедневната поддръжка да се извършват със специално подбрани препарати за точния вид настилка. За тези настилки е важно да знаем, че имат фабрични обработки и полировки, който правят настилката бляскава и красива. Тези повърхностни слоеве трябва да бъдат поддържани правилно и с времето обновявани с полиране, нанасяне на емулсия, кристализация, шлайфане и други.

За повече информация, виж

страница Цени
Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги