Пране на килими

Пране на килими с професионални препарати и техника


Килимът е тъкано изделие, изработено от текстил. Най-често използваният материал е вълна, но можете да откриете и такива от памук, лен, коприна, юта или изкуствени влакна. За да се отличава от другите видове подови настилки понякога се нарича Персийски килим.

Почистване на меки подови настилки

В много домакинства предпочитат килима като подово покритие защото, внася уют и топлина в дома. Големия избор на пазара от дизайн и форма позволява да бъде подбран според нуждите и обзавеждането. До тук с предимствата на килима, а сега да помислим за пране на килими. На всеки е известно, че килимът задържа много прах. Петната от децата  домашните любимци, нещо попаднало на пода или просто от времето се чистят трудно . Почистването на килима с прахосмукачка възможно най-често, поддържа килима по-дълго време чист, но тя не може да премахне всичката мръсотия и идва момента в който трябва да пристъпим към пране на килими, да го навием на руло и да го дадем да ни го почистят и после отново да го застелим у дома. За да спестите тези усилия има и по лесен начин, ние от Бориван – изпираме килимите на място с професионална техника и качествени препарати.

Прането на килими се извършва в зависимост от интензитетът на използването му, така че Вие сами преценявате кога да използвате тази услуга.Като за начало е добре да се знае от какъв материал е изработен за да може по-лесно да се подберат и препаратите за почистване. Затова трябва да обръщаме внимание когато купуваме килим или друга подова настилка от какъв материал е изработена.

Предлаганата от нас професионална услуга за пране на килими не е сезонна, а се извършва през цялата година, така че не е нужно да чакате – ние ще Ви посетим когато решите, че е нужно.
В Бориван Ви предлагаме машинно пране на килими, като
почистването може да бъде в няколко варианта според степента на замърсяването. Правилният избор на техника и препарати, както и опита, натрупан през годините, ни помага да се изявим като професионалисти в почистването.

След като приключим с услугата – пране на килими, Вашия килим ще е чист, свеж и сух. От Вас се изисква единствено да го поддържате с ежедневни грижи или да го изпирате по-често.

 

Цени за пране на килими >>

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги