В днешно време има много хора, които са любители на ламиниран паркет. Това е така, защото този тип подова настилка е лъскав на външен вид, и вие ще можете  да се насладите на блясъка му  толкова дълго, колкото добре го почиствате.

Как може да почистите добре ламинат? Това е въпрос, на който ще Ви отговорим.

Това, което трябва да предприемете, за да почистите  ламинирания паркет е: Почистване от прах и едри частици, което може да стане с помощта на моп за сухо почистване или с прахосмукачка.

В много от случаите, можете да използвате леко киселинен препарат за почистване на ламината. Използването на препарати с ниска киселинност е подходящо за почистването на ламинат , защото почистват добре и запазват естествения му вид. Добре е да измивате ламината със съвсем леко влажна бърсалка, тоест да бъде добре изстискана. Трябва да внимавате, когато избирате подходящия препарат за ламиниран паркет, никога не използвайте препарат за полиране на дървесина, въпреки че тези химикали ще оставят красив блясък, те ще направят пода хлъзгав като лед, което може да доведе до опасно подхлъзване и падане.

И все пак ако не желаете да почиствате Вашият ламиниран паркет сами може да се обадите на Бориван!

Бориван – За да сте на чисто!

За контакт :ТУК

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги