За някои от нас почистването на жилището или офиса е „необходимо зло”, което все някой трябва да свърши, за други, да се поддържа ред и хигиена у дома и навсякъде другаде е привилегия на хората с принципи. И едните, и другите обаче не винаги са в състояние и настроение за чистене, и обикновено търсят алтернативни варианти като услугите на почистващи фирми.

Предимствата да се използват почистващи услуги са в това, че пестите от времето си, не се ангажирате с неприятни занимания и постигате завидна чистота на дома си, без вие самите да се натоварвате с тази нелека задача. Това е достатъчна причина скептиците по отношение на чистенето от професионална фирма да се замислят и за тази възможност за поддържане на домакинството и чистотата на работното място. Освен това, цените за почистване на апартамент или къща отдавна не са толкова високи, колкото повечето дами си представят.

И за да не сме голословни, ще хвърлим поглед към дамски форуми, в които се обсъждат фирмите за почистване, от които потребителите са доволни.
Преди да споменем някои от похвалените фирми, искаме да подчертаем, че макар и малко, в тези форуми има и мъжко присъствие. Нещо повече, мъжете също се вълнуват от темата чистота у дома, ангажирани са с почистването на дома и имат отношение и впечатления от почистващите фирми.
Именно мъж твърди, че поводът да наеме фирма за професионално почистване е било желанието му да посрещне съпругата си в напълно подреден и чист апартамент, след нейна командировка.
Представете си изненадата на жената, когато вместо разхвърляни и прашни стаи, открива свеж и блестящ от чистота дом.
На всяка от нас ще бъде доста по-приятно да се отпусне на дивана с чаша Мартини, вместо да се заема с миене на съдове или с чистене с прахосмукачката, нали?

След сезона на ремонтите повечето потребители на дамски форуми споделят, че предпочитат наемане на фирма за почистване, за да избегнат многото трудоемка работа по почистване на прозорци, пране на дамаски, матраци, килими, основно почистване на банята и кухнята и пр.
Ефективността на професионалното почистване е много по-голяма, поради това, че фирмите работят с мощни машини, с помощта на които, могат да свършат работата си много по-качествено само за няколко часа.
Някои от най-препоръчваните фирми са Меджик клийн, Бориван, Quick Clean и Перфектно, като потребителите подчертават, че не винаги най-евтините предложения са най-добрите.

Често се оказва, че в желанието си да спестим пари, можем да се натъкнем на фирма, която не работи с достатъчно качествени препарати или не разполага с опитен персонал. За разлика от други фирми, които не само че предоставят пълен набор от услуги в сферата на почистването, но и разполагат с камериерки и услуги като пране и гладене на дрехи, тоест могат да ви предложат истинска помощ в домакинството, така че вие самите да се посветите само на децата си или на това, което ви прави щастливи и не ви уморява.

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги