Почистването е една от онези ежедневни задачи, които често ни изпълват с умора и досада, но въпреки това ни е приятно когато ги свършим. Няма човек, който да не изпитва удоволствие от живота в чист и уютен дом. Това се отразява благоприятно не само върху здравето, но и върху самочувствието и продуктивността на живущите в него.
Фирма „Бориван” предлага професионално почистване на дома, съобразено с желанията и нуждите на своите клиенти. То се извършва от професионални хигиенисти, които подхождат с разбиране и внимание към вашите вещи и лично пространство.

Цената за почистване на апартамент се определя съобразно:

  • неговата квадратура
  • вида почистване, което ще се извърши вътре
  • състоянието на интериора
  • индивидуалните желания на клиента

Цени за специализирани почистващи услуги на Бориван

Разполагаме с фиксирани цени на отделни конкретни услуги, като например:

  • почистването на килими и мокети варира между 2,50 и 3.50 лв за квадратен метър
  • пране на мека мебел и тапицерии от 8.00 лв на седящо място
  • обезпрашаване на текстилни щори за 1.80 лв / кв.м.
  • измиване на стъкла (едностранно) от 1.00 лв / кв.м.

Предлагаме и изгодни пакетни цени за комплексно почистване. Пакетните ни цени са особено подходящи за случаите, в които желаете да извършите сезонно почистване на своя апартамент. Те се определят основно от квадратурата на апартамента и вида почистващи дейности, които желаете да извършим вътре.

Ако току-що сте завършили ремонта на апартамента си и с ужас установявате, че цялостното му почистване ще Ви отнеме поне няколко дни, ние от фирма „Бориван”, сме насреща да ви помогнем. Предлагаме специални пакетни цени за почистване на апартаменти след ремонт. Те също се определят според квадратурата на дома и степента на замърсяване.

В нашия сайт можете да намерите подробна информация за това колко струва почистване на апартамент. В него са посочени както цените на отделните услуги, които извършваме, така и пакетните ни цени за сезонно почистване и почистване след ремонт. Крайната, фиксирана цена за цялостно почистване на апартамент се определя след оглед и оценка на обекта от наш служител, който ще вземе предвид степента на замърсяване и достъпа за почистване на пространствата.
Също така, предлагаме и преференциални цени за абонаментно почистване. Те се изготвят индивидуално, на базата на вашите желания и изисквания. Свържете се с нас за допълнително уточняване на условията и изготвяне на Вашата индивидуална оферта за абонаментно почистване.

За поддръжката на красив дом, осигуряващ здравословна и приятна среда за живот, са необходими немалко усилия. Ние от фирма „Бориван” напълно разбираме това и желаем да ви помогнем с тази нелека част от ежедневието. Услугите, които предлагаме се изпълняват на много високо ниво и напълно оправдават цената, която ще платите. С нас може да сте уверени, че сте в сигурни ръце. Нашите хигиенисти са компетентни по всички въпроси, свързани с почистването и не съществува риск да наранят или повредят Вашата мебел и интериор.

За повече информация и при наличие на каквито и да било въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги