Ние във фирма Бориван почистваме професионално високи сгради и фасади по алпинистки способ.

През последните години и с развитието на нашата компания сме изпълнили много поръчки за почистване на стъклени, мраморни, каменни, еталбонд и други фасади и прозорци на високи сгради.

почистване с алпинисти

почистване по алпинистки способ

В наши дни все повече строителни компании разчитат на стъклените фасади, което допринася за красивия им и индивидуален вид.

Почистването на фасади зависи предимно от нейната височина, достъпа до стъклата и нейния дизайн. Основно правило за почистването на една фасада е строителите да монтират необходимите за алпинисти закрепящи елементи. Когато въпросните елементи не са предвидени от строителите има възможност те да бъдат поставени допълнително.

При този тип почистване използваме качествени почистващи препарати, техника за трудно достъпни места с помощта, на които бързо и ефикасно се отстраняват мазни отпечатъци от пръсти, насекоми, емисии и други. Бързото изсъхване и образуването на предпазен филм върху повърхността гарантира блясъка и бавното им замърсяване.

почистване с алпинисти

почистване на фасада по алпинистки способ

Когато се почистват стъклени и други гладки повърхности ние считаме за важно да не остават никакви следи и засъхнали капки по прозорците.

Екипите по почистването са обучени и високо квалифицирани в дейността почистване по алпийски способ. Всеки служител преминава през курс на обучение в областта на алпинизма и използването на техника за височинна работа.

Наблюденията на нашите клиенти са изключително положителни, което увеличава броя на препоръките към нас и ни дава нова сила за постигане на нови цели и удовлетворяване нуждите на всеки нов клиент.

почистване по алпийски способ

почистване на фасада по алпийски способ

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги