Мраморът е един от най-използваните материали в строителството и декорацията на дома. Тази настилка е много ценена заради високата си здравина и издръжливост, също така осигурява  декоративен и стилен вид на помещението, особено когато повърхността е кристализирана.Кристализация на мрамор

Полирането на мрамора е процес, чрез който мраморните подове придобиват блестящ вид. За да извършват този процес се изискват определени химични вещества и полираща машина.

За да бъдете сигурни в качеството на процеса трябва да се доверите на фирма за професионално почистване, която предлага услугата кристализация на мраморни настилки.

След кристализация мраморните покрития могат да запазят бляскавия си вид  в рамките на една, до две години, но това ще варира в зависимост от два фактора: нивото на трафика и грижите, които ще бъдат полагани периодично.
Нивото на трафика е фактор, който не можем да контролираме, но ако се грижим добре и почистваме и полираме с подходящи препарати можем да забавим износването и нараняването на горния слой на подовата настилка.

Мраморни подове изискват специални грижи, за да изглеждат винаги блестящи, без да променят първоначалния си цвят.

Почистване на мраморни настилки

Поради това е необходимо  процеса на кристализация на мрамор да се извършва поне веднъж годишно.

ТУК  можете да прочетете повече за почистване на мрамор

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги