Пране на текстилни щори


Пране на щори или почистване на всякакъв вид текстилни щори.

 

Виж цените за почистване на щори >>

 

Повечето текстилни щори могат да бъдат почистени или изпрани, тъй като често щорите са разположени в близост до различни отоплителни уреди и се получава опушване, омазняване  или  потъмняване на самите щори. Преди да бъдат изпрани щорите, ние в Бориван извършваме внимателен оглед на щорите и във всеки отделен случай вземаме решение дали ще ги демонтираме или ще ги почистим на място. Най- добрия почистващ резултат се постига с демонтаж и пране на щорите. След като сме ги свалили от прозорците те биват обработвани със специалени препарати – резултатът е отличен.

Почистване на щори

Как почистваме щорите?

 

Специфичността на този процес се състои в това да се определи материята, да се подбере подходящият професионален почистващ препарат, след което щорите да бъдат демонтирани, почистени и монтирани обратно. В Бориван имаме екип хигиенисти, обучени съвместно с производителите на щори и тенти, за да можем прецизно и коректно да разпознаваме всички материали, от които са изработени щорите. Има щори, които не могат да бъдат демонтирани, тогава те се почистват с прахосмукачка, микрофибърна кърпа и неутрален антистатичен препарат на растителна основа.

Важно е да знете, че е желателно щорите да бъдат почиствани или изпирани поне веднъж годишно, в противен случай рискувате те да бъдат необратимо захабени. Съветваме Ви, преди да изберете какъв вид щори ще монтирате, да се съобразите с това дали наблизо има отоплителни уреди или готварски печки.

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги