За поддръжката на здравословна и приятна атмосфера в дома, освен ежедневното почистване, е необходимо също, поне на няколко месеца, да се извършва и основно почистване. То включва в себе си всички онези дейности, които отнемат повече време и изискват специални усилия и внимание, като например: миене на прозорци, почистване на меката мебел, пране на тапицерии, килими, мокети, почистване и пране на щори и т.н. Нашата фирма – „Бориван”, предлага всички тези услуги и още много други, с които домът ви ще стане като нов и ще допринесе за доброто ви настроение и тонус в дните, които прекарвате у дома.

За да ви улесним максимално в основното почистване на Вашия апартамент, ние от фирма „Бориван” предлагаме разнообразие от услуги и пакетни цени, с които ще си осигурите не само чистота у дома, но и повече свободно време, което да прекарате по много по-приятен начин, отколкото чистейки вкъщи. Нашите цени за основно почистване на апартамент са достъпни и напълно оправдани от качеството на услугите, които извършваме.

Гъвкавост и удобство при избора на почистващи услуги от Бориван

Във фирма „Бориван” предлагаме пакетни цени за основно сезонно почистване на апартамент, базирани на неговата квадратура. Цените са ориентировъчни, тъй като до голяма степен зависят от индивидуалните желания на клиента и степента на замърсяване в жилището. При големи жилища, над 150 m2, предлагаме цени по договаряне, след извършен безплатен оглед от наш представител.

Много често, нашите клиенти се обръщат към нас с желание за основно почистване след проведени ремонтни дейности в апартамента. Ето защо разполагаме със специални пакетни цени и за такива случаи. С нас можете да бъдете уверени, че домът ви ще заблести от чистота, тъй като използваме само най-качествени професионални машини и препарати, които няма опасност да повредят Вашата мебел и интериор. Също така, всички, използвани от нас препарати са с 95% биоразградимост и са напълно безопасни за Вашето здраве.

В нашият сайт можете да намерите подробна информация относно това колко струва основно почистване на апартамент. Там може да разгледате и отделните услуги, които предлагаме, и да прецените кои от тях бихте искали да извършим в дома Ви. Също така, можете да се свържете с нас за изготвяне на индивидуална оферта с преференциални цени за абонаментно основно почистване. В тази оферта Вие определяте своите условия, желания, удобно време и т.н. От нас ще получите фиксирана цена, коректност и професионално почистване.

Използвайки нашите услуги, Вие си осигурявате спокойствие и надеждност по всички въпроси, свързани с почистването на Вашия дом. За повече информация и при наличие на въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги