Ползата от периодичните основни почиствания.

Доста често нашите клиенти се питат, какво е основно почистване? След като всеки ден имат ежедневно почистване. Това е процес, който ние предоставяме напълно безплатно на всички наши клиенти с договор за ежедневна поддръжка. Нека обясним в какво се изразява едно основно почистване на Вашия офис. Започваме от горе надолу, почистваме осветителните тела от прах и замърсявания демонтираме ги и монтираме ако е нужно. Забърсваме със специален препарат конвекторите и климатичните тела, изпираме и техните филтри. Щорите се обезпрашават и влажно се почистват от двете страни, идва ред на прозорци, дограми и профили всичко се почиства основно в дълбочина със силен професионален препарат.
Виж:Почистване от Бориван

почистване на офис от  Бориван

Основно годишно почистване

Техниката с времето пожълтява и се захабява или е намазана с тонер, мастило, лепило и други, с нашите препарати техниката се почиства в дълбочина и става, като нова. В ежедневието мебелите обикновено се почистват само отгоре, например бюрото се избърсва само отгоре, както и шкафовете а рафтовете се почистват без да се местят никакви папки и предмети, при основното почистване мебелите се почистват задължително от всички страни, от рафтовете се свалят всички папки и предмети, почиства се навсякъде, след което всичко се връща на мястото си както е било. Идва ред на столовете, прахосмукират се, след това се изпират и подсушават, краката на столовете се полират с препарат антистатик ако са пластмасови и метал полиш ако са иноксови или метални. Санитарните възли са лицето на Вашия офис, обикновените хигиенисти не ми обръщат внимание и затова често срещаме тоалетни който са ново изградени, но миризмата в тях е неприятна и изглеждат захабени и мръсни. В Бориван имаме стриктна последователност за почистването на санитарните помещения, която е изградена на три основни етапа. Първия етап – нанасяне на професионален почистващ мощен дезинфектант, който се нанася на всякъде по плочки, мивки, тоалетни, писоари, подовата настилка и се оставя да престои за около пет до десет минути. Втория етап е с помощта на оборудването, четки, микрофибърни кърпи, гъби и други да се измият всички неща в санитарното помещения. Третия етап е да изплакнем всичко обилно с вода, подсушаваме, полираме и поставяме обезмирисителни пръчици в каналите. Накрая имаме нов добре ухаещ и изглеждащ санитарен възел.
Един от последните етапи на основното почистване е подовата настилка, машинно почистване на подовата настилка може да бъде, изпиране меки настилки отстраняване на петната по тях, машинно почистване на твърди настилки, отстраняване на заседналата мръсотия между фугите, почистване в дълбочина, възвръщане гланца на настилката ето това е основно машинно почистване. Подовите первази се почистват ръчно.
Накратко може да кажем, че основното почистване на офиси е почистване със силни професионални препарати, професионална почистваща техника и добре подготвен персонал. По време на почистването се обръща внимание към всеки детайл.
Доверете се на Бориван – За да сте на Чисто.

захабена техника

почистена техника

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги