Пране на килими

ПРАНЕ НА КИЛИМИ С ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРЕПАРАТИ И ТЕХНИКА

 

Килимът е тъкано изделие, изработено от текстил. Най-често използваният материал е вълна, но можете да откриете и такива от памук , лен , коприна, юта или изкуствени влакна . За да се отличава от другите видове подови настилки понякога се нарича Персийски килим .пране на мокет в офиси В много домакинства предпочитат килима като подово покритие защото , внася уют и топлина в дома. Големия избор на пазара от дизайн и форма позволява да бъде подбран според нуждите и обзавеждането . До тук с предимствата на килима, а сега да помислим за пране на килими . На всеки е известно, че килимът задържа много прах . Петната от децата , домашните любимци , нещо попаднало на пода или просто от времето се чистят трудно . Почистването на килима с прахосмукачка възможно най-често , поддържа килима по-дълго време чист, но тя не може да премахне всичката мръсотия и идва момента в който трябва да пристъпим към пране на килими , да го навием на руло и да го дадем да ни го почистят и после отново да го застелим у дома. За да спестите тези усилия има и по лесен начин , ние от Бориван – изпираме килимите на място с професионална техника и качествени препарати .
Прането на килими се извършва в зависимост от интензитетът на използването му , така че Вие сами преценявате кога да използвате тази услуга .Като за начало е добре да се знае от какъв материал е изработен за да може по-лесно да се подберат и препаратите за почистване. Затова трябва да обръщаме внимание когато купуваме килим или друга подова настилка от какъв материал е изработена.

.подсушаване на мокет MVI 0076

 

Предлаганата от нас професионална услуга за пране на килими не е сезонна , а се извършва през цялата година. Така , че не е нужно да чакате – когато решите, че искате ние ще Ви посетим .
В Бориван Ви предлагаме машинно пране на килими , като
почистването може да бъде в няколко варианта според степента на замърсяването . Правилният избор на техника и препарати , както и опита натрупан през годините , ни помага да се изявим като професионалисти в почистването.
След като приключим с услугата – пране на килими , Вашия килим ще е чист , свеж и сух . От Вас се изисква единствено да го поддържате с ежедневни грижи или да ползвате по-често услугата пране на килими .


" Цени за почистване "

footer-site

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги
Copyright © Бориван ООД. Професионално почистване от Бориван 2005 - 2017 год. · SEO Ganbox | Web design by Parabaleum.com