Почистване на ламинат

 

 

При почистване на ламиниран паркет трябва да се внимава  почти толкова колкото и с дървените настилки. Ламинираните подове могат да бъдат повредени при почистване с повече вода или агресивен препарат.

 

Ламинатът е най-съвременния вид покритие за под, той става все по-популярен по целия свят благодарение на оптималното съотношение цена и качество, а също и на други предимства спрямо другите подови покрития.
Ламинатът не изисква циклене, шлифоване, лакиране, той не избелява на слънце.
Ламинатът е екологичен, явява се прекрасен изолатор, великолепно съхранява топлината, лесно се монтира. Голямото разнообразие от цветове и текстури задоволява и най-големите изисквания. Ламинатът има още едно предимство – той е здрав.                

Ламинатът е популярна настилка  преди всичко за домашна употреба или помещения с по-малък трафик на хора. За разлика от дървения паркет, ламинирания има класове на износоустойчивост.            почистване на ламиниран паркет  Устойчив е на удар, на химикали и до известна степен на вода. Но с водата трябва да се внимава, тя не пречи на ламинирания паркет докато не проникне във фугите. Ако почиствате сами е добре да използвате мек моп за подова настилка и препарат за ламиниран паркет. Прекомерното мокрене не влияе положително на ламината. Ние почистваме ламинат с мощни тримоторни прахосмукачки, моп за влажно почистване и моп за полиране. Ламинираните подове се почистват внимателно със съобразено количество професионален  препарат. В някой от случаите се налага и почистване с еднодискова машина, за да бъдат отстранени лепила и строителни остатъци.

 

footer-site

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги
Copyright © Бориван ООД. Професионално почистване от Бориван 2005 - 2017 год. · SEO Ganbox | Web design by Parabaleum.com