Пране на мокет

 

Меки подови настилки са килими , мокети , черги и всички текстилни тъкани и нетъкани подови изделия. Редовното почистване на меки подови настилки е нужно защото настилките  действат  като магнит за замърсители  включително домашен прах, уличен прах  и всякакви други дребни частици внесени от вън.

 

Меки подови настилки  са за предпочитане от много хора , защото внасят уют и топлина в обстановката, но техния недостатък е , че се замърсят по-бързо и се чистят по-трудно. Затова ние предлагаме услугата почистване на меки подови настилки.  За целта използваме професионални машини и специални препарати , които не вредят на Вашето здраве, като подбираме вида им според материала  на подовата настилка и степента на замърсяване.  Почистването на меки подови настилки  не е сезонна и може да се извършва през  цялата година . 
Почистването се извършва на етапи , които зависят от вида на подовата настилка. Еднодискова машина втрива препарат в настилката и посредством натиска се извършва почистване в дъпбочина. На втори етап мощна три-моторна водосмукачка, мокетът се подсушава. Задължително е всички петна да бъдат отстранени.
 Почистването на меки подови  настилки не само доддържа добрия им външен вид но и удължава живота им .

 

Изберете професионално почистване на меки подови настилки, за да видите разликата!

За повече информация вижте „ПРАНЕ НА МОКЕТ“  и  „ПРАНЕ НА КИЛИМ“

 

Почистване на меки подови настилки - Бориванalt alt

 

За повече информация, виж секция "Цени"

footer-site

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги
Copyright © Бориван ООД. Професионално почистване от Бориван 2005 - 2017 год. · SEO Ganbox | Web design by Parabaleum.com