Машинно почистване на варовик

Машинно почистване на варовик


 

Виж “ цени за почистване „

Варовикът е естествена каменна настилка, която намира широко приложение. В наши дни се използва за облицовки,  камини , външни пътеки и др. Бяла или кремава обикновено цвета на варовиковата повърхност е в светлите тонове.
При наличието на варовикови настилки , трябва да се има предвид , че този  тип камък е с доста висока порьозна (попивателна ) способност., също така силно влияние оказват атмосферните условия върху цвета и вида ако не са добре импрегнирани.
При почистване на варовикови повърхности се използват специализирани препарати, които почистват в дълбочина петна и замърсявания , строителни остатъци и др., без да увреждат материала. За разлика от други подови настилки при варовика не могат да се използват широкоспектърни препарати  а само специално предназначени за каменни или варовикови настилки.
Машинно почистване на варовикови настилки се извършва с еднодискови машини, оборудвани със специални подове и четки с помощта, на които се впръсква препарата и се осигурява почистване в дълбочина, след  което Вашата варовикова настилка е чиста и готова за импрегниране.
Бориван препоръчва след почистване на варовика задължително да се направи запечатка , което запазва постигнатия резултат от почистването за по-дълго време.

Виж : Полагане на полимерна емулсия на естествени настилки

 

Почистване на естествени настилки

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги