Машинно почистване на мозайка

Почистване на мозайка – в миналото много често използвана настилка. Мозайката се прави основно от цимент и натрошени камъни, камъните най-често са мраморни парчета, цимента може да бъде бял, черен или сив. Намира широко приложение в обществени сгради и общи части на различни видове помещения. Положена добре, изшлайфана и полирана тя изглежда добре и се поддържа лесно.

Когато извършваме основно почистване на мозаечни подови настилки използваме силни стрипери — препарати за премахване на стари вакси и полировки заедно с набитата мръсотия в настилката, препаратите са силно алкални и се осигурява почистване в дълбочина. Използваме и специални падове — абразивни дискове, чрез които професионалното почистване е възможно. Трябва да знаем, че след такъв вид почистване мозайката остава чиста, но незащитена – попива всичко, което се излее върху нея.

За да може Вашата мозаечна настилка да изглежда перфектно е необходимо да се нанесе полимерна емулсия – запечатка, която има за цел да предпазва настилката от замърсяване, надраскване, антихлъзгащ ефект и осигури лесната и поддръжка.

 

Виж „Полагане на полимерна Емулсия „

Виж “ Цени за почистване „

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги