Услуги

Услуги за професионално почистване - БориванБориван предлага цялостни решения и програми за почистване във всяка една сфера на почистващия сектор, както и продажба и безплатна доставка на хигиенни материали на територията на цялата страна.

Във фирма за професионално почистване Бориван предлагаме  различни видове почистващи услуги и се стремим в максимална степен да удовлетворим изискванията и на най-взискателния клиент.
Независимо дали желаете комплексно, абонаментно почистване или частично почистване, ние можем да Ви го предложим. Персоналът, който извършва основните почиствания е квалифициран и добре обучен, а ръководителите на екипи притежават минимум четиригодишен опит в организацията, управлението и контрола на почистващия процес.
Екипите, който обслужват поръчките са внимателно сформирани и са преминали през специализиран курс на обучение.

Препаратите, които използваме са професионални почистващи продукти,  разработени да отговарят на всички изисквания на съвременните хигиенни норми.
Световно известни фирми в този отрасъл, с който традиционно работим са „Тана и Верц”, ”Китер”, ”Сутер”, „Хенкел” и други. За да бъдем перфектни в почистването сме провели множество професионални тестове и опити с всички продукти на гореспоменати фирми и сме установили оптималното приложение на техните продукти.

Всички препарати, с които работим са снабдени със сертификати за качество  и екологичност и са одобрени от Министерството на здравеопазването.

Каталогът от почистващи машини, с които Бориван работи включва:
- подопочистващи машини
- камериерски прахосмукачки и водосмукачки
- индустриални прахосмукачки и водосмукачки
- машини за пране и подсушаване на килими и мокети
- машини за полиране на подове
- еднодискови почистващи машини
- екстрактори
- почистващи машини със седлово управление
- пароструйки и водоструйки.
Всички изброени почистващи машини са на световните производители .

Наборът от почистващи инструменти, с които работят нашите екипи включва:
Мопове от всякакъв вид, дръжки телескопични и обикновени, санитарни и сервизни колички, предупредителни табели, преси,стъклочистачки и подочистачки на различни, утвърдени световни производители.
Всички тези продукти са необходимост за ежедневното и основното почистване на Вашият хотел, офис, ресторант, магазин, обществена сграда и т.н.

Ние предлагаме комплексно обслужване, за да удовлетворим хигиенните изисквания на всеки клиент за всеки обект.
Техниката и оборудването, които използваме, са произведени от  водещи фирми в областта на почистващата техника -  „Лавор”, „Клиинфикс”, „Хако”, „Трувокс” и други.
При вземане на решение относно професионалната техника, която употребяваме сме избрали  оптималното съотношение между параметрите: качество, надеждност, сигурност, безопасност и експресен сервиз.

За повече информация, виж секция "Цени за почистване "

footer-site

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги
Copyright © Бориван ООД. Професионално почистване от Бориван 2005 - 2017 год. · SEO Ganbox | Web design by Parabaleum.com