Основно сезонно почистване

 

Основното сезонно почистване на дома може да включва всичко от което Вие прецените, че имате нужда.

– Почистване на подови настилк.

– Пране на мокет, пране на килим, машинно почистване на теракот, ламинат, естествен паркет, мозайка и всякакви подови покрития.

– Измиване на стъкла, дограми, профили.

– За почистване на стъкла в Бориван използваме професионални препарати, който отстраняват всички замърсявания и наслоявания. След изсъхването се образува защитен слой, който предпазва стъклото и спомага за по-бавното му последващо замърсяване. Когато имаме на лице чисти прозорци следва и дограмата да заблести. С времето върху дограмата се наслагва мръсотия и тя се наслоява плътно върху повърхността. Почистваме с препарати, които разграждат мръсотията без да увреждат блясъка или гланца на дограмата, независимо дали е алуминиева или пластмасова. Почистването е в дълбочина и е препоръчително да се извършва един път годишно.

– Почистване и пране на мека мебел – имате петна по меката мебел или просто искате да я освежите, решението е пране на мека мебел. За целта използваме професионални машини които първо втриват препарата по повърхността на мебелите, след което с мощна водосмукачка отстраняваме препарата и замърсяванията. Вида на почистващите препарати избираме според замърсяването и материала на Вашите мебели. Всички препарати с които работим са с 95 % био разградимост и по никакъв начин не са опасни за Вашето здраве.


– Основно почистване и полиране на санитарните помещения и оборудването в тях.


– Основно почистване на кухненски помещения както и на уредите в тях. За силно замърсени повърхности използваме специални препарати които разграждат мазните и наслоени замърсявания без да нараняват повърхността .

Ние разполагаме със специално обучени хигиенисти, притежаващи дългогодишен опит при почистването на домове и извършваме с успех основни сезонни и поддържащи почиствания на жилища.  Във вашия дом нашите хигиенисти могат да извършат всяка желана от вас манипулация, машинно и с индивидуално подбрани професионални почистващи препарати или ръчно и с внимание към всеки предмет и детайл, изцяло съобразявайки се с вашите конкретни изисквания и претенции за високо качество на почистващата услуга.

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги