Персонал

  Персонал Почистване

Ключов фактор за успеха на всяка фирма, развиваща дейност в сферата на услугите е човешкия ресурс. Като свое основно предимство пред останалите фирми в бранша професионално почистване , ние отчитаме  младостта, професионализмът и мотивацията на нашия екип. Най-сериозния ни капитал са нашите служители.

"Бориван" ООД инвестира в развитие на потенциала и квалификацията на своя административен екип и оперативен персонал, които посещават периодични курсове за обучение в сферата на дейностите свързани с хигиенните услуги и професионалното почистване.
Разполагаме с отлично подготвен и мотивиран екип от над 200 служители, който познава спецификата на работа и всички тънкости на почистващия процес. Ние ценим професионализма, високото качество на извършваните дейности, конфиденциалността и опазване на имуществото,  коректното отношение и позитивно мислене, държим на ясните и точни взаимоотношения.

 Персонал Почистване

 

footer-site

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги
Copyright © Бориван ООД. Професионално почистване от Бориван 2005 - 2017 год. · SEO Ganbox | Web design by Parabaleum.com