Машини за почистване

 

Техниката и оборудването, които използваме за почистване са също на водещи фирми в областта на почистващата техника. Това са "Дулево", Лавор”, "Тенант" „Клиинфикс”, „Хако”, "Електромашинен", "Трувокс", " Карпет Клийн", и други. При взимането на решения, относно професионалната техника за почистване сме избрали най-доброто оптимално решение - качество, надеждност и експресен сервиз - основен критерий за техниката, с която работим.

                                                               44

Почистващата техника с която работим се разделя в няколко категории :

 1. Комерсиални прахосмукачки и почистващи машини:prah siv pad pod_siv

 Тези машини са лесни за управлeние, леки и с компактни размери. Подходящи са за почистване на офис     помещения, магазини, малки хотели, и други помещения.

 2. Комерсиални индустриални прахосмукачки , водосмукачки  и почистващи машини:

Тези машини са идеални за почистване на средно големи обекти като хотели, големи офис пространства, складове, фабрики , работилници, търговски центрове и др. Практични и маневрени.

3. Комерсиални седлови подопочистващи машини:

Някои модели са с компактни размери и разработени така, че да може лесно да преминават през стандартни врати на офиси и къщи. Комерсиалните седлови подопочистващи машини гарантират отлично почистване и високо ниво на комфорт за оператора. В тази категория включваме и седлови подопочистващи машини специално предназначени за промишлени приложения, като големи складове , хипермаркети, летища и др.

4. Индустриални метящи машини:

5. Улична почистваща техника:ulichna metachka_siv      metachka siv      sedlova metachka_siv       sedlov siv

Бориван е вносител на машини за почистване и е официален представител за страната на компании, който произвеждат почистваща техника. За да бъдем винаги подготвени с почистването ние разполагаме с почистващи машини на собствен склад, готови да започнат работа по почистване по всяко едно време.

footer-site

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги
Copyright © Бориван ООД. Професионално почистване от Бориван 2005 - 2017 год. · SEO Ganbox | Web design by Parabaleum.com