Почистващата индустрия заслужава признание, казаха на конференцията в Милано

Почистващата индустрия заслужава признание, казаха на конференцията в Милано.
Повече от 340 делегати от почистващия сектор в Италия се срещнаха в Милано наскоро за двудневна конференция, организирана от Afidamp - Forum Pulire .

Въпреки факта, че индустрията се състои от повече от 23 000 фирми за почистване и в нея работят 500 000 души почистващ персонал и има оборот от 11.0 милиарда евро тя не получават признанието, което заслужават в страната като цяло.

Необходимостта за рационализация , иновациите и промяна в закона са били подчертани от говорителите. И в областта на обществените поръчки основното предизвикателство все още е тенденцията към най-ниската оферта за почистване.
Говорители призоваха за по-добра комуникация между компаниите за почистване и институциите с цел подобряване на работата в последните години на криза . Забавата за плащане от страна на институциите за почистване все още е източник на много проблеми за почистващите фирми.

"Форума беше възможност да се определят очакванията на участниците и да се обсъди развитието на целия пазар за почистване ", каза Тони Д’андреа , представител на Afidamp Services. "Фактът, всички големи компании и асоциации в бранша почистване са присъствали е допринесъл за успеха на събитието и е допълнително потвърждение на необходимостта от споделяне на проблеми и решения.

" Тази година Форум Pulire показа, че съществува реална нужда да се създаде система , една дума, с която твърде често се злоупотребява в Италия. Работата, извършена през последните месеци с търговски сдружения показва, че индустрията е готова да бъде изслушана. Ние се подготвяме да получим признание за дейността си почистване и не искаме да ни възприемат като нискоквалифициран и нископлатен сектор. " каза Матю Марино , президент на AfidampFAB .

 

footer-site

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги
Copyright © Бориван ООД. Професионално почистване от Бориван 2005 - 2017 год. · SEO Ganbox | Web design by Parabaleum.com