НАРАСТНА БРОЯ НА ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ISSA INTERCLEAN

Световна асоциация почистванеИзложението ISSA / Interclean в Амстердам - 25-то издание на събитието – през тази година се наблюдава увеличение на броя на посетителите с пет на сто в сравнение с миналато през 2012 г., обявиха организаторите.

Тази година посетителите са били 29 325, в сравнение с 28 001 през 2012 година. Този път там бяха 696 изложители, в сравнение с 669 преди две години.

"Повишаването на посещенията с пет на сто в сравнение с 2012 г. е много добра новина за световната почистваща индустрия," каза мениджър за шоуто Роб ден Хертог. "Също така имахме повече изложители от миналото издание. Бяха четири страхотни дни, изпълнени с позитивни емоции и истинско усещане за добър бизнес.

Много сме горди от това 25-то издание и сме благодарни на нашите изложители и посетители за засилване на позицията на ISSA / Interclean като изложба, която не е за изпускане. Следващото изложение ISSA / Interclean Амстердам ще се проведе от 10-13 май 2016.

 

footer-site

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги
Copyright © Бориван ООД. Професионално почистване от Бориван 2005 - 2017 год. · SEO Ganbox | Web design by Parabaleum.com