Почистването е една от онези ежедневни задачи, които често ни изпълват с умора, но въпреки това ни е приятно, когато ги свършим. Няма човек, който да не изпитва удоволствие от живота в чист и уютен дом. Това се отразява благоприятно не само върху здравето, но и върху самочувствието и продуктивността на живущите в него.
Фирма „Бориван” предлага професионално почистване на дома, съобразено с желанията и нуждите на своите клиенти. То се извършва от професионални хигиенисти, които подхождат с разбиране и внимание към вашите вещи и лично пространство.

Цени за отделни почистващи услуги

Цената за почистване на апартамент се определя съобразно:

 • неговата квадратура
 • вида почистване, което ще се извърши вътре
 • състоянието на интериора
 • индивидуалните желания на клиента

… и други фактори според персоналните нужди.

Фирма ‘Бориван’ разполага с фиксирани цени нa конкретни услуги:

 1. Почистването на килими и мокети варира между 2,50 и 3.50 лв за квадратен метър
 2. Пране на мека мебел и тапицерии от 8.00 лв на седящо място
 3. Обезпрашаване на текстилни щори за 1.80 лв / кв.м.
 4. Измиване на стъкла (едностранно) от 1.00 лв / кв.м.

Предлагаме и изгодни пакетни цени за комплексно почистване. Пакетните ни цени са особено подходящи за случаите, в които желаете да извършите сезонно почистване на своя апартамент. Те се определят основно от квадратурата на апартамента и вида почистващи дейности, които желаете да извършим вътре.

Ако току-що сте завършили ремонта на апартамента си и с ужас установявате, че цялостното му почистване ще Ви отнеме поне няколко дни, ние от фирма „Бориван”, сме насреща да ви помогнем. Предлагаме специални пакетни цени за почистване на апартаменти след ремонт. Те също се определят според квадратурата на дома и степента на замърсяване.

В нашия сайт ще намерите подробна информация за това колко струва почистване на апартамент. В него са посочени както цените на отделните услуги, които извършваме, така и пакетните ни цени за сезонно почистване и почистване след ремонт. Крайната, фиксирана цена за цялостно почистване на апартамент се определя след оглед и оценка на обекта от наш служител, който ще вземе предвид степента на замърсяване и достъпа за почистване на пространствата.
Също така, предлагаме и преференциални цени за абонаментно почистване. Те се изготвят индивидуално, на базата на вашите желания и изисквания. Свържете се с Бориван за допълнително уточняване на условията и изготвяне на Вашата индивидуална оферта за абонаментно почистване.

За поддръжката на красив дом, осигуряващ здравословна и приятна среда за живот, са необходими немалко усилия. Ние от фирма „Бориван” напълно разбираме това и желаем да ви помогнем с тази нелека част от ежедневието. Услугите, които предлагаме се изпълняват на много високо ниво и напълно оправдават цената, която ще платите. С нас може да сте уверени, че сте в сигурни ръце. Нашите хигиенисти са компетентни по всички въпроси, свързани с почистването и не съществува риск да наранят или повредят Вашата мебел и интериор.

За повече информация и при наличие на каквито и да било въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Още за почистването

 • Пране на мокетиПране на мокети Топлото време е удобен момент да се заемем с почистване на дома и подовите настилки.Слънцето навън спомага за по-бързото изсушаване на изпраните килими и мокети. Може да отворите […]
 • Пране на килими Пране на килими Килимът е тъкано изделие, изработено от текстил. Най-често използваният материал е вълна, но можете да откриете и такива от памук , лен , коприна, юта или изкуствени влакна . За да се […]
 • Основно почистване на дома: Колко ще ни струва?Основно почистване на дома: Колко ще ни струва? За поддръжката на здравословна и приятна атмосфера в дома, освен ежедневното почистване, е необходимо също, поне на няколко месеца, да се извършва и основно почистване. То включва в себе […]
 • Защо да предпочетем БОРИВАН пред останалите фирми за почистване !Защо да предпочетем БОРИВАН пред останалите фирми за почистване ! Достъпни услуги за почистване – почистване на офиси за по-малко пари ! Специално за Вас , нашите служители ще персонализират индивидуална оферта за почистване на офиси съобразена според […]