За поддръжката на здравословна и приятна атмосфера в дома, освен ежедневното почистване, е необходимо също, поне на няколко месеца, да се извършва и основно почистване. То включва в себе си всички онези дейности, които отнемат повече време и изискват специални усилия и внимание, като например: миене на прозорци, почистване на меката мебел, пране на тапицерии, килими, мокети, почистване и пране на щори и т.н. Нашата фирма – „Бориван”, предлага всички тези услуги и още много други, с които домът ви ще стане като нов и ще допринесе за доброто ви настроение и тонус в дните, които прекарвате у дома.
За да ви улесним максимално в основното почистване на Вашия апартамент, ние от фирма „Бориван” предлагаме разнообразие от услуги и пакетни цени, с които ще си осигурите не само чистота у дома, но и повече свободно време, което да прекарате по много по-приятен начин, отколкото чистейки вкъщи. Нашите цени за основно почистване на апартамент са достъпни и напълно оправдани от качеството на услугите, които извършваме. При нас разполагате с гъвкавост и удобство от гледна точка на време и избор на почистващите услуги, които желаете.
Във фирма „Бориван” предлагаме пакетни цени за основно сезонно почистване на апартамент, базирани на неговата квадратура. Цените са ориентировъчни, тъй като до голяма степен зависят от индивидуалните желания на клиента и степента на замърсяване в жилището. При големи жилища, над 150 m2, предлагаме цени по договаряне, след извършен безплатен оглед от наш представител.
Много често, нашите клиенти се обръщат към нас с желание за основно почистване след проведени ремонтни дейности в апартамента. Ето защо разполагаме със специални пакетни цени и за такива случаи. С нас можете да бъдете уверени, че домът ви ще заблести от чистота, тъй като използваме само най-качествени професионални машини и препарати, които няма опасност да повредят Вашата мебел и интериор. Също така, всички използвани от нас препарати са с 95% биоразградимост и са напълно безопасни за Вашето здраве.
В нашият сайт можете да намерите подробна информация относно това колко струва основно почистване на апартамент. Там може да разгледате и отделните услуги, които предлагаме, и да прецените кои от тях бихте искали да извършим в дома Ви. Също така, можете да се свържете с нас за изготвяне на индивидуална оферта с преференциални цени за абонаментно основно почистване. В тази оферта Вие определяте своите условия, желания, удобно време и т.н. От нас ще получите фиксирана цена, коректност и професионално почистване.
Използвайки нашите услуги, Вие си осигурявате спокойствие и надеждност по всички въпроси, свързани с почистването на Вашия дом. За повече информация и при наличие на въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

Още за почистването

  • За всички клиенти на БориванЗа всички клиенти на Бориван Това е първата публикация в блога на фирма Бориван.Тук можете да пишете вашите мнения и препоръки.За връщане в сайта на Бориван натиснете […]
  • Защо да предпочетем БОРИВАН пред останалите фирми за почистване !Защо да предпочетем БОРИВАН пред останалите фирми за почистване ! Достъпни услуги за почистване – почистване на офиси за по-малко пари ! Специално за Вас , нашите служители ще персонализират индивидуална оферта за почистване на офиси съобразена според […]
  • Редовното пране на мебелите запазва цвета имРедовното пране на мебелите запазва цвета им Обзавеждането на един дом е важен и вълнуващ момент. Неслучайно с часове избираме подходящи мебели, килими и декорации, преценявайки атмосферата, която излъчват те и доколко тя съвпада с […]
  • Почистване след строителство или ремонтПочистване след строителство или ремонт Почистване след строителство или ремонт Една от най-популярните от нашите услуги е основно почистване след творбите на строителство или ремонт. Много хора се сблъскват с проблема, когато […]