Почистване

професионално почистване, почистване на офиси и домове

Услуги свързани с почистване на дома

Някои от най-досадните задължения на обитателите на едно жилище са свързани с неговата поддръжка и почистване.

Изчислено е, че жените прекарват цели 12 896 часа или година и половина от живота си в търкане на пода, миене и чистене на апартамента, подреждане и бърсане на прах. За жалост, малка част от усилията им се забелязват и скоро след като са чистили основно, цялата процедура трябва да бъде повторена. И така почти всеки ден, често по няколко пъти на ден.

Ако се замислим, струва ли си да жертваме година и половина от живота си в името на изрядната хигиена или е по-добре да използваме това време за по-приятни занимания, като например да се посветим на своето призвание?

Задавайки този въпрос не искаме да ви внушим, че трябва да оставите дома си мръсен и неподреден, а да ви дадем идея, която може да ви спести доста усилия и нерви.

Почистването на дома от професионална фирма, специализирана в почистващи услуги може да бъде вашето решение на проблема с поддръжката на жилището и хроничната липса на свободно време.

Фирмите обикновено предлагат както еднократни услуги за почистване, така и абонаментно обслужване по график според вашите изисквания.

В първия случай вие се възползвате от бързо и качествено освежаване на дома в моменти в които не разполагате със свободно време за чистене или искате да си починете от домакинската работа. Това е идеално решение след по-шумно парти у дома, след празници, след дълги отсъствия от къщи и т. н. Винаги има моменти, когато сте прекалено ангажирани, а домашните задължения ви притискат и не търпят отлагане. Вместо да се изнервяте и да жертвате от съня и времето си, позвънете на фирма, предлагаща почистващи услуги и спрете да се тревожите за чистотата и уюта у дома. Това вече няма да е ваша грижа.

Екипа от хора, работещи във фирма за почистване, могат да бъдат надеждни партньори, които винаги се отзовават на вашите нужди и ви отменят в домакинските задължения. Когато се възползвате от абонамент, можете всеки ден или през ден да бъдете спокойни за почистването на дома. По ваша преценка можете да изисквате допълнителни почистващи услуги, ако мислите, че това се налага.

Спечелите повече свободни минути за себе си, изрядно чист дом, в който се чувствате превъзходно и много по-добра организация на времето у дома и извън къщи.

Още за почистването

  • Основно почистване на дома: Колко ще ни струва?Основно почистване на дома: Колко ще ни струва? За поддръжката на здравословна и приятна атмосфера в дома, освен ежедневното почистване, е необходимо също, поне на няколко месеца, да се извършва и основно почистване. То включва в себе […]
  • Защо да предпочетем БОРИВАН пред останалите фирми за почистване !Защо да предпочетем БОРИВАН пред останалите фирми за почистване ! Достъпни услуги за почистване – почистване на офиси за по-малко пари ! Специално за Вас , нашите служители ще персонализират индивидуална оферта за почистване на офиси съобразена според […]
  • Почистване на фурни и загорели мазниниПочистване на фурни и загорели мазнини Всички знаем колко е трудно да почистим скарата, фурната, грила или общо казано загорели мазнини. За тази цел на пазара има стотици видове препарати, различни по състав, цвят и […]
  • Кристализация на мрамор Кристализация на мрамор Мраморът е един от най-използваните материали в строителството и декорацията на дома. Тази настилка е много ценена заради високата си здравина и издръжливост, също […]

1 Comment

  1. zdraveyte imam kishta viv s. Slivo pole / Rusensko e.. mojete li da doydete

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*