Новопостроената сграда може да изглежда така

Новопостроената сграда може да изглежда така

Нов офис, дом, сграда ……………

Ще се опитаме да ви разкрием с какво точно се занимават фирмите за професионално почистване. Много е обикновено и неточно да се каже „Ами много ясно, те чистят“. Нека да видим как се справят с почистването на една нова, новеничка офис сграда. Чудите се какво има да и се чисти на една нова сграда ли? Нали е нова? Има за чистене много повече, от колкото си мислите.

Има фирми, които предпочитат вместо постоянно да се местят от една сграда в друга и да преустройват всяко помещение според нуждите си, да си построят в крайна сметка собствена, която да отговаря на техните изисквания и разбира се да им служи дълго време.

Но за да стане една сграда използваема след построяването си и да има съвременен и привлекателен вид за всички, които работят в нея и я посещават, трябва да измине доста път. Дори след като са завършени всички детайли, всичко е боядисано и налепено, прекарано е електричеството и са инсталирани всички съоръжения.

След строителите остават боклуци, прах, прозорците са мръсни, подът, стените, има остатъци от боя, строителни материали и какво ли не. Бъркотията е пълна. Не е работа на строителната фирма да почиства и да предаде обекта готов за ползване. Това не е задължение и на собственика, нито на хората, които ще работят в новия офис. Какво може да се направи в този случай? Това все пак не е обикновена работа, не е достатъчно само препарат, парцал и метла. Говорим за цяла сграда и за доста работа.

Затова тук на помощ идват фирмите за професионално почистване. Тази работа е точно за тях. Те знаят какво и как точно трябва да се направи. Имат необходимите средства и обучен персонал. Това им е работата в крайна сметка.

Ние почистваме всичко, което строителите са оставили. За нас не са проблем строителните отпадъци, боята по дограмата и прозорците, множеството прах и т.н. Имаме специални машини и препарати , които премахват всичко това, лъсват подовете и стените, почистват прозорците.

След като почистим Вашият офис, няма да си личи какво са оставили строителите. Навсякъде блести, мирише хубаво, всички подове, стени и повърхности са чисти и светят. Няма следа от прах и боклук. Ние придаваме завършеност на офиса и обличаме сградата с чистота.

Когато вие видите новия си офис, той ви се струва по-красив от всеки друг. Можете да влезете и да започнете да работите. Без да се притеснявате, че може да се натъкнете на следи от строителните работи. Строителят може да е спокоен, че си е свършил работата, а архитекта може да е сигурен, че произведението му изпъква най-добре, след като е изкусно разкрито от нашите ръце.

Професионалното почистване не е за всеки.

Още за почистването

  • Видове настилки – мокет и килимВидове настилки – мокет и килим Повечето хора смятат, че нямат нужда от професионално почистване, защото могат да се справят сами. Но дали наистина е така? В поредица от публикации ще ви запознаем с различните видове […]
  • Видове настилки – PVCВидове настилки – PVC В един офис, особено ако е по-голям, има много и различни помещения. Тяхното предназначение е различно, което изисква и различни настилки и мебелировка. Но като цяло настилките в офиса […]
  • Почистване на офис мебелиПочистване на офис мебели Почистването на офиса не включва само почистване на пода и подовите настилки и избърсване на праха. Работещите в офиса не се замислят, че и мебелите имат нужда от поддръжка и почистване, […]
  • Почистване на офис техникатаПочистване на офис техниката Техниката в един офис е най-важната част, която върши почти всичката работа, затова трябва подобаващо да я поддържаме и да се грижим за нея. Така че, когато почистваме офиса, не бива да […]