Нека да започна със основните въпроси, които всеки потребител си задава:

1/ Въпрос –  Струва ли си от финансова гледна точка да наема фирма за почистване при положение, че си имам собствен персонал за това ?

Отговорът е ясен – твърдо ДА

Първо от финансова гледна точка, като разход Вие имате, Вашият собствен персонал, почистващи препарати и оборудване за почистване, в резултат на което получавате регулярни почиствания от тях. И такa Вие разполагате с минимален почистващ ресурс, което е равно и на минимален почистващ резултат. Сравнението в цифри примерно, това което Вие ще похарчите месечно за отдел почистване е 800 лева, и в случай ако поддръжката Ви е осигурена от Бориван Вие ще похарчите  също 800 лева. Но какво получавате в първия и във втория случай- ето това е Въпросът.

В първия вариант получавате –  почистване с неквалифициран персонал с неподходящи препарати от рекламите по телевизията плюс оборудване от близкия магазин е равно на непочистен офис. Разбира се, че това не е правилния подход, офисът Ви изглежда неуютен, неприветлив, с неприятна миризма и най важното – за всичко което сте платили скъпо ще е захабено и дори повредено.  Виновниците за това са – „няма виновни“, в този вариант няма как в този бюджет да отделим и за квалифициран отговорник. Ще спрем до тук но Вие може да пишете Вашите коментари тук, ако не сте съгласни с това да почиствате вашите работни места самостоятелно.

Ето и вариант две – е тук ще ви изложим накратко Защо ? – и какви са предимствата от това да вземете фирма за професионално почистване.

Първо нека да кажа, че преди всичко това е нашия бизнес и ние ежедневно се стремим да подобрим и  усъвършенстваме нашите знания.

Поддръжката която ви осигуряваме е от персонал, който е преминал първоначален курс на обучение за почистване с професионални средства и препарати. Контролът, който ежедневно се упражнява върху персонала спомага за правилната схема на работа и обогатяване на хигиенистките с нови знания, ето този непрекъснат  ежедневен процес води до бърза и качествена работа, която във Вашия случай е немислим.

Освен ежедневните почистващи дейности във Вашия офис ние ще извършваме основни машинни почиствания с млад и добре квалифициран персонал, на който може да разчитате 24 часа в денонощието.

При сключен договор за абонаментна поддръжка на офиса Ви получавате и много други услуги за който не е нужно да плащате допълнително. Макар и накратко си мисля че съм успял да убедя всички потребители, че нуждата от фирма за професионално почистване е задължителна за постигане на високо ниво на хигиена във всички видове помещения.

Сайтове партньори:     Българска асоциация почистване Pochistvane.com | CLEANITO | Всички обяви  sait1  Строителни услуги